Vad är Rolemod?

Välkommen till Rolemod!

Rolemod är ett varumärke dedikerat till att tillhandahålla och sälja varor och tjänster speciellt utformade för Teslabilar. Vi är passionerade över att erbjuda högkvalitativa produkter som förbättrar och kompletterar Tesla-upplevelsen.

Vi är stolta över den feedback vi får från våra kunder när det gäller vår service och pålitlighet. Kundnöjdhet är vår främsta prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna genom att erbjuda enastående kundsupport och snabb leverans av våra produkter.

Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör som är noggrant utvalda för att möta dina behov och förbättra din Tesla-upplevelse. Oavsett om det handlar om laddningslösningar, interiöra tillbehör, skydd och underhåll, eller andra innovativa produkter, kan du lita på att våra varor är av hög kvalitet och håller höga prestanda.

Vi på Rolemod strävar efter att vara en pålitlig partner för Tesla-ägare genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet och enastående kundservice. Vi värdesätter det förtroende du har gett oss genom att välja våra produkter, och vi gör vårt yttersta för att du alltid ska vara nöjd med din kontakt med oss.

Tack för att du valde Rolemod. Vi ser fram emot att förse dig med de bästa tillbehören för din Teslabil och ge dig en enastående upplevelse varje gång du handlar hos oss.

Vad betyder Rolemod?

Rolemod är något som betyder väldigt mycket för oss och vi är stolta att visa upp och berätta om vårat varumärke. Varumärket består av bokstäver som är i anknytning till det viktigaste vi har, våra familjemedlemmer. Dessa bokstäver är med i ROLE. MOD är en anknytning till modifiering.

Rolemod är ett svenskt registrerat varumärke. Varumärket utgör en av de största tillgångarna för ROLE Sweden AB och är därför väl skyddat.

Vi finns i Jönköping

Har du vägarna förbi eller vill ha personlig service på plats med tips osh råd? Vi åker gärna ut till dig och ser över dina behov i Jönköping med omnejd. Ta kontakt med oss via email hello@rolemod.se eller via telefon för vidare diskussion.

Vi träffar gärna dig!